Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

PYRUVATE 180 Capsules - усилва метаболизма, зарежда с енергия

  • Марка Biovea
  • Модел 180 капс.
  • Наличност В наличност
  • 86,00 лв.


Бърза поръчка

PYRUVATE 90 Capsules - усилва метаболизма, зарежда с енергия

Усилва метаболизма и тонизира, зарежда с енергия. Силен ефект при сваляне на килограми и изгаряне на подкожни мазнини. Ограничава натрупването им. Увеличава преноса на глюкозата и белтъчините в мускулните клетки и така подобрява физическата форма.

Съставки в 4 капсули:Pyruvic Acid (proprietary blend of calcium pyruvate, sodium pyruvate and potassium pyruvate) 2024mg ; Calcium (calcium pyruvate) 238mg; Sodium (sodium pyruvate) 137mg; Potassium (potassium pyruvate) 200mg
Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 4 капсули 3 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 90 капсули в контейнер

Какво е пируват и какъв е произходът му?

Нашият организъм произвежда пируват по естествен път всеки ден по време на обмяната на веществата или смилането на захарите и нишестето. Пируватът е съединението, което стартира цикъла на Кребс. Цикълът на Кребс представлява катаболитна верига от реакции, в която става пълно разграждане на пируватна киселина до СО2 и Н2О, при което се отделя енергия за нуждите на клетката. Главната функция на Цикъла на Кребс е да служи като общ краен път за окислението на въглехидрати,липиди и белтъци.Той има значителна роля за процесите на синтез на глюкоза,мастни киселини и аминокиселини. Пируватът всъщност се извлича от пируватната киселина. Макар че пируватната киселина сама по себе си е химически нестабилна, когато се комбинира със сол (като натрий или калций), тя се превръща в стабилен пируват.

Как действа пируватът и какви са научните доказателства за това?

Пируватът стимулира топенето на подкожните мазнин, като ускорява процеса на изгарянето им с 40%. Оказва феноменален ефект при намаляване на теглото, като едновременно с това е и източник на енергия за по-добро представяне при физическо натоварване, като ускорява преноса на глюкоза и белтъчини до мускулните клетки. Той увеличава количеството на АТФ (аденозин трифосфат – съхранява и пренася енергията в клетките), нужно за енергийните двигатели на клетките - митохондриите, и възпрепятства производството на мазнини. Допринася за тонус, отслабане и енергизиране.
В Медицинския център на Университета на Питсбърг д-р Роналд. Т. Станко наблюдава ефектите от приема на пируват в няколко изследвания. Съвременно изследване с жени с наднормено тегло показва, че за разлика от контролната група те отслабват с удивителните 37% и стопяват 48% мазнини след прием по 30mg пируват на ден в продължение на 3 седмици. Тези жени заедно с една контролна група са били подложени на диета от 1000 калории на ден и са консумирали еднакви количества въглехидрати. При други клинични изследвания хора, приемали пируват, напълняват с 55% по-малко, след като се връщат към нормалната си диета, в сравнение с тези, които не са приемали пируват.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър