Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Reflex AOC - Anti Oxidant Collection 90 капсули

  • Марка Reflex
  • Модел 90 капсули
  • Наличност In Stock
  • 60,00 лв.


Бърза поръчка
Описание на продукта – AOC - Anti Oxidant Collection е един от най-иновативните антиоксидантни продукти, предлагани по света понастоящем.
Антиоксидантите “неутрализират” или отдават безвредни , без кислород радикални молекули. Свободните радикали са високо реактивни, токсични , старанични продукти от биохимичните реакции, които възникват както като част от нормалния клетъчен метаболизъм и когато тялото е изложено на влиянията на вредна околна среда, като например ултавиолетови лъчи от слънцето, цигарен дим и токсини в храната ни, водата и въздуха. Вредата от окисляването, причинено от свободните радикали, се е свързвала с отключването на много дегенеративни заболявания като рак, атеросклероза, катаракти и възрастови макуларни дегенерации, както и преждевременно остаряване. Антиоксидантите, следователно, играят жизнено важна роля за нашето здраве, както и за добрата ни форма.
 
Използване на AOC – Взимайте по една капсула 3 пъти дневно или по предписание на медицинско лице.
 
Какво отличава АОС от конкурентните продукти? – АОС съдържа голямо разнообразие от антиоксиданти на основата на плодове, зеленчуци и водорасли, които включват Astaxanthin, Lutein, Zeaxanthin, Cantaxanthin, Beta-carotene, Lycopene, Tocopherols, Phytoene, Phytofluene, Phytosterols, Anthocyanosides, Proanthocyanidins, Polyphenols, Catechins и Thiotic Acid.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър