Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Reflex CoEnzyme Q10 90 капсули

  • Марка Reflex
  • Модел 90 капсули
  • Наличност In Stock
  • 60,00 лв.


Бърза поръчка
Описание на продукта - Co Enzyme Q10 (виж още) - мощен, мастно разтворим витамин,който като естествена съставка се намира във всички животински форми. Той се синтезира в клетъчните мембрани на хората и е жизнено важен за производството на енергия. Той е енергийната централа на тялото, която се намира във всяка клетка, с особено висока концентрация в сърцето, орган нуждаещ се от високи нива енергия за нормално функциониране. Съгласно последните научни изследвания, заедно със Зеления чай, Co Enzyme Q10 има важна роля в поддържането на функциите на мозъка.
Като допълнение, той е ефикасен антиоксидант, подобен на витамин Е. В чиста форма е Co Enzyme Q10 е ярко оранжев на цвят, безвкусен, кристален прах.
 
Използване на Co-Q10 – Взимайте по една капсула веднъж на ден.
 
Какво отличава Reflex Co - Q10 от продуктите на конкурентите? - Reflex CoQ10 не е същия като другите формули. Във формулата му е включен патентования Bioperine® за отлична абсорбция. Проучванията доказват, че Bioperine® може да увеличи кръвните нива на CoQ10 до 30% повече от обикновения CoQ10 без Bioperine®.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър