Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Reflex L-Carnitine 100 капсули

  • Марка Reflex
  • Модел 100 капсули
  • Наличност In Stock
  • 50,00 лв.


Бърза поръчка
Описание на продукта - L-Carnitine / Л-Карнитин / играе жизнено важна роля за преноса на мастните киселини в нашите клетки за производството на ATФ (Adenosine triphosphate) и енергия.
Следва да се отбележи, че оптималните нива на L-Carnitine тялото за жизнено важни за осигуряването на подходящото превръщане на мазнината в енергия. Научно е доказано, че L-Carnitine допринася за три ключови области; действие, намаляване на умората и по-добро възстановяване.
 
Действие – Научните изследвания показват, че L-Carnitine може да увеличи VO2 max, което е количеството кислород, който може да бъде използван от Вашето тяло по време на упражнение. Това е било проследено при цяла поредица атлети от маратонци, колоездачи и елитни гребци.
 
Умора – Интензивното упражнение води до натрупани нива амоняк в мускулната тъкан, което води до умора. Приемането на L-Carnitine научно доказв, че намалява нивата на амоняк при атлетите.
 
Възстановяване - Общоизвестно е, че тежкото, интензивно упражнение оказва стрес върху тялото, действието на който може да трае дни. Добавянето на L-Carnitine, както показват научните изследвания води до ефективно подобрено възстановяване след напрегнато упражнение.
 
Използване на L-Carnitine – Често се възприема от сериозните спортисти като съществена част от тяхната спомагателна програма. Взимайте 1-3 капсули 1-3 пъти на ден или по предписание на медицинско лице.
 
Какво отличава Reflex L-Carnitine от конкуренцията? – За разлика от повечето конкурентни марки Reflex L-Carnitine се предлага в много концентриани капсули от 500 мг.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър