Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Reflex Nexgen® Evolution 120 капсули

  • Марка Reflex
  • Модел 120 капсули
  • Наличност In Stock
  • 32,00 лв.


Бърза поръчка
Доста комплексен продукт!
 
Nexgen® Evolution бе преформулиран в по-малки капсули, за по-лесно преглъщане и сега включва екстракти с по-висока ефикасност и нови усъвременени съставки като Co-Enzyme Q10, Vitamin K2, Lutein Esters, Lyc-O-Mato, семки от грозде и , and Selenium селекция. Като цяло Nexgen® Evolution съдържа 32, уникални съставки включващи плодови и растителни екстракти, силни витамини, минерали свързани с веригата на аминокиселините, антиоксиданти и пробиотици.
Описание на продукта - Ако по-рано не сте използвали Nexgen® Evolution, основен принцип зад този преформулиран продукт е да произведе мултивитаминна добавка, включваща най-добрите естествени и всеобщо признати съставки.
 
Използване на Nexgen – Взимайте по 2 капсули два пъти дневно с храненето.
 
Какво прави Nexgen различно от продуктите на  конкурентите? – Съдържа превъзходния витамин К2. Витамин К2 е най-биоактивната форма на витамин К. Той е изследван заради ролята си за здравината на костите и сърдечната функция. Открит е в японската ферментирала соева храна, наричана Натто и фокусира огромен научен интерес.
 
Съдържа изключителния Vitamin B12 като Methylcobalamin – Метилкобаламина е най-бионаличната и най- добре изполвана форма на витамин В12.
 
Той съдържа Selenium SeLECT® вместо обикновен натриев селенат. Selenium SeLECT L-(+) е- Selenomethionine - съставка на Sabinsa Corporation. Най-бионаличната и чиста форма на селена.
 
Той съдържа Lutein като BIOLUT Lutein естери – Lutein е жълт каротиноид намиращ се в много растения и животински тъкани. Той е първичен каротиноид в макулата ( централната зона на очната ретина). Клиничните изследванияса показали, че Lutein може да предпазва макулата от потенциално увреждащи видове светлина и по такъв начин да забавя или спира напредването на възрастовата макуларна дегенерация (AMD). 
 
Той съдържа естествен Lycopene as Lyc-O-Mato® - Научно изследване е установило, че каротиноиди като бета-каротин, phytoene, phytofluene и други фитохрани в домата намерени в Lyc-O-Mato са синергични и играят жизнено важна роля за запазване на добро здравословно състояние.
 
Той съдържа екстракт от зелен чай (polyphenols & catechins) – Извлечен от листата на зелен китайски чай, този специален екстракт съдържа 95 % полифеноли, от които 70% catechins and 30% epigallocatechin (egcg). Антиоксидиращата сила на зеления чай се намира продължително време в центъра на вниманието на научните изследвания.
 
Той съдържа екстракт от семки от грозде - Способностите на антиоксиданта Proanthocyanidin са 20 пъти по силни от витамин С и 50 пъти по-ефикасни от витамин Е.
 
Той съдържа чист Japanese Kaneka Brand Co-Enzyme Q10 - Co Enzyme Q10 е мастно разтворим витамин, като естествена съставка се среща във всички животински форми на живот. Той е енергийната централа на организма, които се намират в повечето клетки, с особено висока концентрация в сърцето. Като допълнение той е мощен антиоксидант, подобен на витамин Е.
 
Iron, Magnesium, Zinc, Copper, Manganese, Molybedenum and Chromium as Amino Acid Chelated  Minerals - Най-скъпата форма на минерали, съдържаща се хапчетата с витамини, малко марки я използват, но Nexgen® я използва. Всички минерали са свързана форма, те са минерали свързани в разклонената верига на аминокиселините за повишена абсорбция.
 
Висококачествени Vitamins A, B6, C, D, Естествен Vitamin E, Thiamin, Riboflavin, Niacin, Biotin, Folic Acid and Pantothenic Acid – Комплексен спектър витамини в количества съответстващи на текущите директиви на ЕО.
 
Той съдържа Bioperine® - Патентованусилвател на бионаличността. Патентования Bioperine е клинично изследван, че усилва бионаличността на добавените хранителни вещества чрез увеличена абсорбция.
 
Той съдържа Lactospore® pro-biotic спори – Те са много устойчиви в сравнение с други пробиотици, като са резистентни на стомашната киселинаи с това осигуряват оптимален ръстеж в червата и благоприятстват за тяхното здравословно състояние.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър