Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Reflex Omega 3 90 капсули

  • Марка Reflex
  • Модел 90 капсули
  • Наличност In Stock
  • 20,00 лв.


Бърза поръчка
Описание на продукта - Omega 3 (омега3 мастни киселини - виж още) са ненаситени поликиселини и се намират в изобилие в рибените масла. Те имат голямо значение за здравето и доста често са една от последните добавки, които хората смятат да взимат. В действителност Omega 3\'s би трябвало да бъде на върха в списъка им.
 
Omega 3 мастните киселини, както е установено, намаляват серумните нива на холестерола (важен за сърдечносъдовото здраве). Те могат също така да намалят риска от сърдечен удар. Тези резултати често се виждат при хора, които консумират диета богата на рибени масла. Ескимосите, например, имат ниско ниво сърдечни заболявания. Атлетите могат да се възползват от това, че при консумацията на Omega 3\'s се оказва, че аеробните упражнения усъвършенстват способността на Omega 3\'s още повече да подобри нивата на холестерол. Освен това е установено, че Omega 3\'s може както да засили изгарянето на мазнините, така и фактически да намали мастните резерви.
 
Ние също виждаме доказателство за участието на Omega 3\'s в изпълненията и в повишаването на силовита нива при атлетите. Проучванията показват и възможностите на Omega 3\'s да намаляват нивата на катаболизма ( разрушаване на мускулите) и да повишават хормоналните нива.
 
Чрез намаляване на възпалението, Omega 3\'s може да намали болката при ревматоидните артрити, въпреки, че това е полезно в началните етапи на болестта и не е ясно дали  действа при напредването на самата болест.
Omega 3\'s  също така може да намали болката причинена от менструални спазми.
 
Това е изключителен източника на “добри” мазнини ( основно мастни киселини), които не се набавят лесно от естествената диета и като противовес на наситените мазнини, една диета богата на Omega 3\'s може да доведе до намаляване на сърдечните заболявания.
 
Използване на  Omega 3 – Взимайте по една капсула 3 пъти дневно с храненето. Всяка  Reflex Omega 3 капсула съдържа 1000 мг чисто , концентрирано, рибено масло без замърсители, което осигурява 45% Omega 3 мастни киселини.
 
Какво прави  ReflexOmega3 различно от продуктите на  конкурентите?– Предвид факта, че Omega 3мастните киселини се получават от естествени източници, нивата в добавките могат да варират в зависимост от източника и метода на преработка.
Замърсяването е главния проблем; рибата може да акумулира токсини като живак, диоксини и PCB\'s( полихлорирани бифенили), които са вредни за Вашето здраве. От изключително важно значение е, че ReflexNutrition разполага на място с процедури, гарантиращи щателна проверка на всяка партида ReflexOmega 3 fattyacids за всички замърсители, за да Ви осигури спокойствие и задоволство.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър