Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Reflex Peptide Fusion ® 2,1 кг.

  • Марка Reflex
  • Модел 2,1 кг.
  • Наличност In Stock
  • 157,00 лв.


Бърза поръчка
Единственият комбиниран протеин на пазара, гарантиращ еднакви нива протеини в съотношение 33:33:33.
 
 
33% MicellarCasein. Вероятно най-малко обработения от всички протеини, извлечени от млякото, Micellar Casein е много чист продукт, който много се търси от бодибилдинг братството. Обезмасленото мляко е ултра филтрирано за да осигури неденатурирани Micellar Casein протеини без използването на киселини или преработващи методи, които биха променили крехките Micellar структури.
33% биоактивен неденатуриран концентрат на суроватъчен протеин, осигуряващ суроватъчните фракции. Нашият преференциално селектиран суроватъчен протеин се извлича от ултра филтрирана сладка млечна суроватка и от свежо обезмаслено мляко. Той се обработва много внимателно при температури, които съхраняват суроватъчните пептиди и се изсушава на спрей с лецитиново покритие за осигуряване на лесно смесване. ReflexNutrition осигурява само партиди, кото отговарят на най-стриктни критерии, изискващи най-високи нива на протеин и по-ниски нива мазнини и лактоза. Нашия суроватъчен протеин задължително се тества за да се докаже, че всички суроватъчни фракции са налични в тяхната неденатурирана форма.
33% Яичен белтъчен протеинов изолат. До неотдавна яйчният белтък беше крал на всички протеини с биологична стойност 100 (само суроватката го бие по точки със 104). Яйцето се абсорбира от тялото при средна степен на усвояване осигурявайки всички важни аминокиселини за растеж и възстановяване. Най-важното качество на яйчния белтъчен протеин е, че той не съдържа практически никаква мазнина или въглехидрати. Яйчният белтък, използван при Peptide Fusion ® е от най-високо качество, произведен от подбрани сертифицирани европейски яйца, като гаранция, че не съдържат салмонела.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър