Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Reflex Thermo Fusion® 100 капсули

  • Марка Reflex
  • Модел 100 капсули
  • Наличност In Stock
  • 60,00 лв.


Бърза поръчка
Най-успешният, безопасен и легален продукт за загуба на мазнини в U.K.
 
От години клиентите на Reflex® желаят формула за топене на мазнини , която да отговаря на последните научни изисквания по отношение на съдържание и най-вече с гарантирани резултати.
 
Със задоволство Ви съобщаваме, че Вашите очаквания са на път да се сбъднат точно навреме. Reflex® Nutrition с гордост представя напълно ексклузивния продукт за термо стопяване на мазнини. Това е напълно нов продукт, разработен на основата на повече от десетгодишния опит на екипа за научна и развойна дейност на Reflex®.
 
ThermoFusion® поставя напълно ново начало с формулата за топене на мазнини.
Гарантираме, че това е най-ефективната легална формула за контролиране на теглото.
ThermoFusion® съдържа напълно безопасни и научно проверени съставки за да Ви помогнат да получите резултат по-бързо, отколкото при комбинация с ефективни тренировки и диетичен режим.
 
Дсяка доза ThermoFusion® съдържа Силна Индустриално водеща Доза от Л-Карнитин, екстракт от Зелен чай, Кофеин, Холин, Л-Фенилаланин, Кайенски пипер, АЛА, Биопирин и Хром.
 
ThermoFusion® за разлика от предлаганите на пазара различни хапчета или диети е произведена по наша рецепта във фабриката ни.
Много от другите диетични хапчета се пакетират по договор, под различни марки, но с незначителна разлика в съставките, което значително оскъпява продукта, и по такъв начин го превръщат в скъп,а същевременно беден откъм съставки и дозиране.
 
В свят наводнен с диетичтни хапчета, ние твърдо вярваме, че ThermoFusion® е номер едно:
·        ThermoFusion® не се пакетира по договор, той се произвежда на място в собствена фабрика в съответствие с процедурите на качествения контрол на ISO9001, използвайки само най-качествени съставки.
 
·        Основните съставки на ThermoFusion® са в дози, които доближават тези, които са прилагани при double blind, научни изследвания, осигурявайки тяхната ефективност по отношение на топенето на мазнини и подтискане на апетита.
 
·        ThermoFusion® е вероятно единственото хапче за топене на мазнини, което е произведено, използвайки САМО 100% зелена възобновяема енергия.
 
·        ThermoFusion® не съдържа забранени съставки, това е абсолютно легален и безопасен продукт за използване.
 
·        Моля сравнете ThermoFusion® с което и е хапче за топене на мазнини на пазара. Сравнете съставките, сравнете дозите, сравнете качеството и след това сравнете цените . ThermoFusion® е просто ненадминат.
 
·        ThermoFusion® е напълно ГАРАНТИРАН. Имаме пълно доверие в способността на ThermoFusion® да гори мазнина, ако не го направи, можете да ни го върнете и ще Ви бъде напълно възстаножвена стойността му.
 
Добавете ThermoFusion® към Вашата диета днес и се радвайте гарантираното удовлетворение.
 
Използването на ThermoFusion® е лесно:
 
Започнете с взимане на 2 капсули половин час преди ядене, за предпочитане само закуска и обед през първите 2 дни за да вземете предимство. След това взимайте максимум 4 капсули преди всяко ядене. Когато тренирате взимайте до 4 капсули половин час преди упражненията. Избягвайте взимането на капсули вечерно време, те могат да нарушат съня Ви. Не консумирайте повече от 12 капсули на ден.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър