Спрей за задържане Ultra Delay Spray - 10ml

0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
ultra_delay_spray1
3499 лв
5499 лв
Вие спестявате: 2000 лв
+
Добави в количката
+
Спрей за задържане Ultra Delay Spray - 10ml
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Описание

Ultra Delay Spray е интимен спрей, предназначен да помогне на мъжете да контролират еякулацията си и да продължат сексуалния акт за по-дълго време. Той е създаден от 100% натурални съставки, които имат успокояващо действие върху нервната система и увеличават времето за задържане на еякулацията.

Спреят се нанася локално върху пениса и работи като локален анестетик, благодарение на което чувствителността на пениса намалява, а мъжът може да продължи сексуалния акт за по-дълго време. Времето за действие на спрея може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и желания на потребителя.

Ultra Delay Spray е лесен за употреба и е съвместим с латексови презервативи. Преди употреба е препоръчително да се измие пениса с топла вода и сапун, за да се отстранит евентуални остатъци от лубриканти или други продукти. След използване, спреят може да се измие с топла вода и сапун.

Ultra Delay Spray е идеален за мъже, които търсят начин да подобрят сексуалната си издръжливост и да удовлетворят партньорката си. Доставя се в удобен 10 мл спрей флакон, който е лесен за носене и използване, където и да сте.

Мнения

Рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Пробвали ли сте този продукт?
Разкажете ни за него, за да може Вашето мнения да е от полза и за други
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

Няма мнения