Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

СУПЕРАГРА ТАБЛЕТИ / SUPERAGRA TABS / СИЛДЕНАФИЛ+ДАПОКСЕТИН / SILDENAFIL+DAPOXETINE - 4 ТАБЛЕТИ

  • Модел 4 табл.
  • Наличност 2-3 Days
  • 25,00 лв.


Бърза поръчка

СУПЕРАГРА  ТАБЛЕТИ / SUPERAGRA TABS / СИЛДЕНАФИЛ+ДАПОКСЕТИН / SILDENAFIL+DAPOXETINE - 4 ТАБЛЕТИ

SuperAgra таблети съдържат Силденафил 100mg и Дапоксетин 60 mg и са едни от най – ефективните средства за качествена и силна ерекция. Дапоксетин (генерик на priligy) е средството с може би най-ефективното въздействие върху преждевременната еякулация .

Силденафил (генерик на Viagra) от своя страна подобрява еректилната функция.

SuperAgra таблета  е една бързо действаща двукомпонентна комбинация за мигновена и силна ерекция /3-5 часа/.  SuperAgra повишава сексуалната мощ, подпомага контрола над еякулацията и ви гарантира здрава и продължителна ерекция за цяла нощ.


Важно в да забележите, че сексуалната стимулация е задължителна, за да може  SuperAgra  да има ефект. При употреба на SuperAgra се разширяват кръвоносните съдове в пениса, при което се увеличава притока на кръв, което води до по-добра и продъжлителна ерекция.


Не е желателно да се ползва с продукти съдържащи нитрати, като попърс или продукти на нитратна основа за понижаване на кръвното налягане, защото SuperAgrа може да засили на ефекта им, респективно да доведе до по-силно понижаване на кръвното налягане. Ако взимате такива продукти – не ползвайте SuperAgra заедно с тях. При употреба на алкохол и мазна храна, действието на SuperAgra може да се забави. Употребата на сокове от цитрусови плодове потиска силно ефекта на SuperAgra.


Възможни странични ефекти - разстроен стомах, леко главоболие, зачервяване. Продукта е клинично тестван и се продава без рецепта.


Употреба: Орално, 1 таблета с течност 30 - 40 мин преди полов акт.


Максимална доза: 1 таблета за  24 часа.


Цената е за 4 таблети.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: СУПЕРАГРА, SUPERAGRA, СИЛДЕНАФИЛ, ДАПОКСЕТИН, SILDENAFIL, DAPOXETINE