-35%

TestoUltra Сексуален стимулант за мъже, който увеличава потентността и сексуалната издръжливост

0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
testo_ultra1
5499 лв
8499 лв
Вие спестявате: 3000 лв
+
Добави в количката

Описание

TestoUltra е сексуален стимулант за мъже, който ще ви помогне да постигнете максимална сексуална издръжливост, да увеличите либидото и да подобрите качеството на вашите ерекции. С този продукт ще постигнете по-дълги и по-интензивни сексуални удоволствия.

TestoUltra е създаден на базата на доказани съставки, които подпомагат здравето на мъжкия организъм и подобряват сексуалната му функция. Този продукт включва екстракти от мака, екстракт от женшен, екстракт от палирония и екстракт от трибулус. Тези съставки допринасят за подобряване на кръвообращението в тялото, увеличават нивото на тестостерон и подобряват сексуалната функция.

TestoUltra е идеален за мъжете, които искат да подобрят сексуалната си функция и да постигнат по-добри резултати в леглото. С този продукт ще имате повече сексуална енергия и издръжливост, ще постигнете по-силни и по-дълги ерекции и ще увеличите удоволствието от секса.

За да постигнете максималните резултати с TestoUltra, препоръчваме да приемате по една капсула на ден. Не превишавайте препоръчителната дневна доза и се консултирайте с лекар, ако сте в процес на лечение или имате здравословни проблеми. TestoUltra е безопасен и ефективен продукт, който ще ви помогне да постигнете максимална сексуална удовлетвореност.

Мнения

Рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Пробвали ли сте този продукт?
Разкажете ни за него, за да може Вашето мнения да е от полза и за други
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

Няма мнения