Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Витамини Universal Vitamin E Formula 100 таблетки

  • 21,50 лв.


Бърза поръчка

Vitamin E Formula 100 таблетки

Един от най-важните антиоксиданти е витамин Е. Освен че стимулира растежа и задържа разграждането на мускулите, участва и в изграждането на червени кръвни телца и защитава клетъчните мембрани от повреди при аеробни упражнения като бягане, от него има голяма полза и в други аспекти - повишава сърдечносъдовото, имунното и очното здраве и пречи за образуване на ракови клетки.

За културистите той е особено важен и поради факта, че е мастно разтворим и се складира в подкожната мазнина. Затова в диети целящи стопяването и дори и за непрофесионално трениращ, приемът му е особено важен. Витамин Е е генерично име на група съставки ,познати като токофероли и токотриеноли. Всяка от тях има 4 различни структори от изомери, обозначени като алфа, бета, гама и делта. Всички те действат в различна степен като биологични антиоксиданти с витамин Е, като най-мощен от тях е алфатокоферолът. Затова повечето суплементи с витамин Е имат на етикета обозначен само него, като това не значи че останалите са безполезни. Всеки един от тях в тялото има различно действие и носи различна полза, затова смесването им носи най-голяма полза. Например гама токоферолът задържа образуването на ракови клетки,а алфа токоферолът е силен нервопротектор.

Прием:

1 таблетка на ден

Състав:

Container 100Amount Per ServingVitamin E 400 IUOther ingredients D alpha tocopherol, gelatin, glycerin, soybean oil, and purified water.

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър