-20%

Възбуждащи капсули за жени Femlibido Plus - 60 бр.

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
Femlibido Plus
5199 лв
6500 лв
Вие спестявате: 1301 лв
+
Добави в количката
Експресна Доставка

Бърза Доставка до всяка точка

Лесна поръчка

Поръчай онлайн през сайта или на телефон:
0889 12 00 02

Плащане при доставка

Заплащане директно на куриера

Дискретна опаковка

Продуктите се изпращат в дискретни неутрални опаковки без външни надписи или символи, които могат да издадат съдържанието им. Гарантираме пълна дискретност и поверителност на клиента.

+
Възбуждащи капсули за жени Femlibido Plus - 60 бр.
В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Описание

Открийте ново ниво на удоволствие и сексуална стимулация с възбуждащите капсули за жени Femlibido Plus!

Femlibido Plus е специално създаден продукт, който подпомага женското сексуално желание и наслада. Тези възбуждащи капсули са предназначени да подобрят либидото на жените и да увеличат тяхната сексуална стимулация.

Съставките на Femlibido Plus са подбрани с голяма грижа и внимание, за да осигурят ефективност и безопасност. Те включват натурални екстракти от растения, витамини и минерали, които са известни със своите афродизиакални и стимулиращи свойства.

Капсулите на Femlibido Plus действат на няколко нива, като подобряват кръвообращението в половите органи, повишават чувствителността и стимулират нервната система. Това помага на жените да постигнат по-силни и по-интензивни оргазми, увеличавайки техните сексуално удовлетворение.

Как се приема Femlibido Plus: 

Препоръчваме приемането на 2 капсули на ден с храната. Редовното приемане на капсулите ще допринесе за постепенно подобрение на вашето сексуално желание и стимулация.

Femlibido Plus е предназначен за жени, които искат да подобрят своето сексуално желание и да изживеят по-изпълнителен и задълбочен сексуален живот. Този продукт е създаден, за да ви помогне да се почувствате по-уверени, по-сексуално стимулирани и да наслаждавате на по-изпълнителни и удовлетворяващи сексуални преживявания.

Всяка опаковка на Femlibido Plus съдържа 60 капсули, което предоставя достатъчно количество за продължителен период на приложение. 

Опаковка: 60 капсули
Производител: 69 Wellness

Доставка в дискретна опаковка.

Бъдете готови да откриете нови вълнуващи възможности и да изживеете по-силна и задълбочена сексуална стимулация с възбуждащите капсули за жени Femlibido Plus.

Мнения

Рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Пробвали ли сте този продукт?
Разкажете ни за него, за да може Вашето мнения да е от полза и за други
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

Няма мнения

Topdobavki.com ТИ ПРЕПОРЪЧВА