Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

White Blood - 90 капсули

 • Марка Controlled labs
 • Модел 90 капсули
 • Наличност In Stock
 • 75,00 лв.


Бърза поръчка
 • Удивителен напомпващ ефект
 • Стимулиране отделянето на растежен хормон
 • Подобряване на кръвоснабдяването към клетките
 • Подобряване усвояването на протеин
 • Таблетки с удължено усвояване
 • Формула съдържаща Етил Естер
 • Включени антиоксиданти

 White Blood  е най-пълната формула за стимулиране на азотния обмен и транспорт, създавана някога. White Blood съдържа етил-естерни форми на аргинин и орнитин - Аргинин Етил Естер Дихидрохлорид (arginine ethyl ester di-hcl) и Орнитин Етил Естер Дихидрохлорид (ornithine ethyl ester di-hcl).

 Патентованият eNO + Anti-Oxide Complexтмсъдържа: 

 • Аргинин Етил Естер (Arginine Ethyl Ester AEE): Това е нов вид аргинин свързан с естерна група, която прави тази аминокиселина значително по-ефективна. Колкото и да е добър обикновения Л-Аргинин, неговата ефективност е ограничена до известна степен. Първата причина за това е ограниченото му усвояване в чревния тракт. Естерната форма защитава Аргинин Етил Естер(Arginine Ethyl Ester) от киселинноста на храносмилателната система и той преминава и се усвоява почти непокътнат, докато киселинната среда деградира обикновената форма на Л-Аргинин, която търпи промени и неговата усвояемост спада, както и ефективността му. Присъствието на естерната форма предпазва аргинина от разпад в храносмилателната система, грижи се той да бъде непокътнат докато навлезе в кръвообращението и да бъде максимално полезен и ефективен за напомпването на мускулните влакна и да им достави  по-голямо количество нутриенти и кислород.
 • Орнитин Етил Естер (Ornithine Ethyl Ester OEE) - подобно на Аргинин Етил Естер (Arginine Ethyl Ester), и тук случаят е същият: естерната форма предпазва орнитина от разпад под окислителното действие на храносмилателните сокове, откъдето той може да се усвои по-пълноценно и да бъде максимално ефективен. Орнитин Етил Естер (Ornithine Ethyl Ester) повишава протеиновата синтеза в мускулите и прави приемът на протеин по-ефективен. Още повече, Орнитин Етил Естер(Ornithine Ethyl Ester) стимулира отделянето на растежен хормон, който води до изграждане на мускулна маса.
 • Таурин (Taurine) - подобрява настроението, ободрява и стимулира нервната система, засилва паметта и дава желание за тренировка;
 • Антиоксидантите K-R-ALA (Форми на алфа-липоева киселина), Коензим Q10 (CoQ10), Лутеин (Lutein), Фолиева киселина (Folic Acid), Селен (Selenium), Zeaxanthin, Cryptoxanthin,  Alpha-Caroten са мощни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали, появили се от метаболизма на азотния оксид в тялото. 
Проблемът на повечето азотни буустери  е, че търпят значителни промени когато попаднат в храносмилателната система поради киселинността на средата, поради което тяхната ефективност намалява значително. Естерификацията помага за преминаването на Аргинин и Орнитин непокътнати през храносмилателната система, след което когато попаднат в клетките те могат да разкрият пълния си потенциал и да бъдат максимално ефективни.
 
Хубавото при естерификацията е, че по-малко материал е необходим да се свърши по-добра работа. На пример, за човек тежащ 90 кг са необходими 1.5-1.75 гр Аргинин Етил-Естер преди тренировка, за да постигне удивителен напомпващ ефект и значително подобрено усвояване на нутриенти, докато за същият ефект е необходимо поне три пъти повече количество от Аргинин Алфа Кетоглутарат за да се постигне приблизително същият ефект.

 Естерификацията също така удължава ефекта на Аргинин и Орнитин. Напомпващият ефект, както и по-добрия приток на хранителни вещества и кислород към мускулатурата продължават по време на цялата тренировка. Към формулата са добавени мощни антиоксиданти, които премахват свободните радикали, образувани от обмяната на азотния оксид.

White Blood е азотен буустер от ново поколение, който е предназначен за високи резултати.

Начин на прием: 3 капсули, 30-45мин. преди тренировка.
 
Продуктът не е лекарствено средство.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър